Over ons

De applicatie waarmee u de beoordelingen van uw gasten kunt registreren.


Touch & Go maakt de verbeterpunten en nieuwe mogelijkheden binnen uw organisatie of bedrijf eenvoudig inzichtelijk en brengt u de ervaring en beleving van uw gasten en klanten.


Voor iedere branche of sector bieden wij op maat gemaakte concepten met als doel u de juiste informatie aan te rijken waarmee u nieuwe kansen kunt benutten en uw dienstverlening kunt versterken.

Bekijk onze producten

Door middel van een aantal door u samengestelde vragen over uw bedrijf, product of organisatie, heeft u in korte tijd inzicht in alles wat u van uw gast, consument of patiënt wilt weten. Voor de opstelling en presentatie beschikken wij over diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor de Touch & Go zuil, wandoplossing of custom oplossing.

Touch & Go vind u onder andere in de horeca, bij retailbedrijven, in zorginstellingen en bij organisaties die de beoordeling van hun sales team of product willen analyseren.

Touch & Go is o.a. in te zetten als marktonderzoek, klantevredenheidsonderzoek, patiënttevredenheidsonderzoek, klantinteractie en kan bijdragen aan het verhogen van uw socialmedia leden.

Alle informatie is middels uw persoonlijke logincode op ieder moment van de dag terug te zien in een voor u ingericht statistieken dashboard. Per dag, maand of een bepaalde periode kunt u alle reacties en beoordelingen inzien. Dit geeft u de mogelijkheid om direct feedback te geven aan ontevreden gasten, klanten of patiënten.