Horeca Touch en Go
Horeca Touch en Go
Horeca Touch en Go
Horeca Touch en Go
Horeca Touch en Go
Swipe"swipe" voor meer!

Touch & Go Horeca registreert voor u de beoordeling van uw gasten, laat u zien waar de eventuele verbeterpunten liggen binnen uw bedrijf en draagt bij aan het verhogen van uw social media leden.

Touch & Go zal tevens bijdragen aan meer motivatie bij uw personeel. Uw personeel zal er op gebrand zijn om een positieve beoordeling te mogen ontvangen van uw gasten.

Alle informatie is middels een persoonlijke login code op ieder moment van de dag door u terug te zien in een voor u ingericht statistiekendashboard. Per dag, datum, maand of een bepaalde periode kunt u alle reactie en beoordelingen van uw gasten inzien.

Tevens verkleint Touch & Go de kans dat uw gast een eventuele vervelende ervaring deelt op verschillende review- en social media sites.

Zij kunnen hun ervaring binnen uw bedrijf (anoniem) kenbaar maken waarbij u met dit systeem de mogelijkheid word geboden hierop oplossinggericht te reageren.

Touch & Go horeca is inzetbaar in uw restaurant, brasserie of lunchroom. Middels het meegeleverde rekeningmapje waarin u de rekening aan uw gasten kunt presenteren, worden uw gasten gevraagd deel te nemen aan uw klanttevredenheidsonderzoek op de Touch & Go zuil of wandoplossing. Koppel hier een win actie aan en beloon uw gasten voor hun medewerking die u helpt bij het verder uitbouwen of versterken van uw dienstverlening.


Waarom Touch & Go binnen uw bedrijf?


  • Het verhoogt de gasttevredenheid, wat leidt tot meer omzet
  • U kunt meten wat er leeft binnen uw bedrijf
  • U heeft inzicht in ontevreden klanten en hebt de kans om direct en adequate te reageren
  • 24/7 inzicht in heldere rapporten en statistieken over uw bedrijf
  • Wekelijkse statistieken per e-mail
  • Verkleint de kans op slechte recensies op internet
  • Verhoogd uw socialmedia leden
  • U kunt uw klanten uitnodigen voor een volgend bezoek
  • Verzamel een digitaal klantenbestand
  • Een uitgesproken kans om van uw gast een ambassadeur te maken
Dashboard Touch en Go
Dashboard Touch en Go
Dashboard Touch en Go
Swipe"swipe" voor meer!
Touch and Go Zuil

Bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van Touch & Go en wat het kan doen voor uw bedrijf klik hier voor het contactformulier of bel 010-4601518 voor meer informatie of een bezoek van onze vertegenwoordiger.

Neem contact op

Touch & Go Schiedamsedijk 84e, 3134 KK Vlaardingen
Tel: 010 460 15 18 Fax: 010 460 32 90 Email: info@touchengo.nl